Butterfly International Trading BV

Over ons

Over ons

Butterfly International Trading BV is een groothandel die zich richt op het Groothandels,Cafés,Restaurants en de Grootverbruikers.
Onze belangrijkste troeven zijn klantgerichtheid, service en persoonlijke benadering van de klanten. Op deze manier tracht Butterfly International Trading BV haar klanten te benaderen door het hele Europa.
Aangezien persoonlijk contact bij Butterfly International Trading BV erg van belang  is,is Butterfly International Trading BV bereid om alle veranderingen in zich op tijd te delen met haar klanten zodat de communicatie niet kan vervallen met haar klanten,dat is de belofte die Butterfly International Trading BV u doet!
Butterfly International Trading BV  hanteert blijvend verlaagde prijzen. Daarnaast legt Butterfly International Trading BV   een hoge maatstaf aan haar eigen merken, zodat de kwaliteit van deze producten constant gewaarborgd blijft. Als onderneming garanderen wij het vertrouwen dat dagelijks in ons en in onze producten wordt gesteld zoals;

  • Liefde voor drinken en cosmetica
  • Hoge kwaliteit
  • Zeer scherpe prijzen

.


Missie

Butterfly International Trading BV wil als zelfstandig een belangrijke speler zijn op de markt. Butterfly International Trading BV wil optimaal inspelen op de wensen van de klant. De klanten zijn horeca ondernemingen door het hele Europa. We richten ons daarbij vooral op de Groothandels,Restaurants,Evenementen ,Cafés en Parfumeries. Daarbij wil Butterfly International Trading BV de tevredenheid en samenwerkingsband van haar klanten nog verder vergroten.

Butterfly International Trading BV bedrijfscultuur kenmerkt zich door duidelijke afspraken en bevoegdheden. Open communicatie en regelmatig feedback van uw leidinggevende. Het succes van de leiding wordt bepaald door de onderlinge samenwerking, die gebaseerd moet zijn op wederzijds vertrouwen. Dit wordt binnen alle disciplines van de organisatie toegepast. Iedere medewerker kent een duidelijk gedefinieerd taakgebied, waarbinnen hij zelfstandig opereert, beslist en het beste uit zichzelf en zijn omgeving haalt.

.

Visie

Butterfly International Trading BV onderscheidt zich door klantgericht te werken. Dit komt tot uiting in een  scherpe prijs/kwaliteitverhouding.

Door onze scherpe calculatie zijn wij in staat om de  producten van een uitzonderlijk hoge kwaliteit tegen een gunstige prijs aan te bieden. Door de vele hoogwaardige producten blijft de klant overtuigd.

Dit doen we door scherp in te kopen, proactief de bestellingen van de klant te noteren en deze bestellingen tijdig en correct te bezorgen op de afgesproken plaats. Ongeacht het economische klimaat, mensen blijven drinken en rationele keuzes maken ten aanzien van prijs-kwaliteitverhouding.

Butterfly International Trading BV vind het belangrijk dat haar klanten ook meedenken met de koers van Butterfly International Trading BV.
Meegroeien met Butterfly International Trading BV, is een goede investering voor de toekomst.

 Doelstelling voor de komende jaren:

  • Het vasthouden van de klantgerichte werkwijze.
  • Het realiseren van een gecontroleerde groei.
  •  Een stabiele werksituatie voor ons personeel en klanten.
  • Zaken doen met toongevende bedrijven op de  markt.

.


Strategie

Een belangrijke bouwsteen van Butterfly International Trading BV in de strategie, is zonder meer de klantoriëntatie!

Butterfly International Trading BV heeft dan ook de inkoopgewoontes van haar klanten aandachtig geanalyseerd. Zij kan daardoor volledig tegemoet komen aan de wensen van haar klanten. Butterfly International Trading BV belofte luidt dan ook: u komt voor de prijs en keert terug voor de kwaliteit van de producten.

.